She's a handful

Det finns en kvinna som är lite häftigare än alla andra, som gjort lite bättre låtar än många andra tjejer och som är en stilikon utan dess like.
Hon har en egen stil och ett eget sound, hon är fearless och tillsammans med sin make Nas utgör hon ett av världens kanske snyggaste par.
Hon är så fruktansvärt inspirerande!

jag hoppas ni vet vem hon är.




Circle scarf

Mitt livs bästa inköp






Annrs så är dagens ord:
Whinese
A white person who tries to be Chinese....this usually never happens but is possible too....

New week new words

Dagens ord: 
Beef Curtain:

Big saggy pussy lips that can be brown or pink, and serves as a nice blanket for a cock on a cold wintry day. Being stuck in a blizzard, I was very thankful my girlfriend had her warm beef curtains to keep my dick from getting frost-bitten and fall off.

Bandit queen


Bandit queen - the most feard outlaw in india! Filmen bandit queen handlar om Phoolan Devi som i indien beskrivits som en mordern version utav Robin hood.

i sverige är bandit queen dock mest känt från Looptroop låten med samma namn där kvinnan beskrivs som en självständig och stark figur, en diamond in the rough., som tar fram de riktiga männen ur pojkar.

Mäkta girlpower det där alltså!



Elli, my B-daygirl!

GRATTIS ELLI!

Du är mitt hjärtas glöd och jag hoppas din dag blir galen och underbar likt en bal på slottet :D



Carrolicious has got the choklad and coffeecraving




And tonight i'm gonna cure it with a shitload of beer or a crazy rapper with a nice touch

You make me smile with my heart

Ja, jag har en obsession. its called Air max.

Snart har jag dessa på mina fötter, and it makes my smile with my heart :D








Du hittar dessa skönheter på http://www.pickyourshoes.com/ eller http://www.ilovetrainers.co.uk/


I'm wasting my life, you're changing the world

Ok, så här är det.
Jag är en sån som ältar. Jag vänder allt minst hundrafemtio gånger i mitt huvud innan jag släpper det, om jag ens släpper det. Allt du säger eller gör kommer automatiskt lagras i mitt huvud och kan vara ett potentiellt hot mot dig själv, det är lika bra du vet det.
Men oftast så ältar jag saker utan att lägga någon större vikt vid det och det gör inte så mycket mer än att jag håller mig sysselsatt vid tex bussresor.
Jag är inte bara en sån som ältar, jag är en dagdrömmare också. jag spenderar 5 utav 10 vakna timmar i en värld som inte existerar. kanske skulle gå och prata med nån om det där..
och det är inte så att det är synd om mig, jag har det inte dåligt. Det är snarare tvärtom, jag har det väldigt bra.
Jag har det bara inte som jag vill ha det.

Jag har fortfarande inte sett världen och jag bor fortfarande.. eller ja. igen, hemam hos mina föräldrar. vilket i sig inte är det värsta som kan hända men det var inte det som skulle hända.

Jag vet iofs precis vad jag vill göra nu, vad jag ska satsa på och vad jag drömmer om. men innan dess, det är så mycket jag ska hinna med innan dess.

Det ordnar sig, det kommer bli bra.

RSS 2.0